top of page
Griffin foto met logo in_edited_edited_edited.jpg

Zodat jouw tegel écht recht ligt – en écht tot z’n recht komt

Gae-wadde? Gaemento, van vakman Griffin Mortier, is afgeleid van het Latijns ‘caemento’, letterlijk vertaald mortier. Probeer maar eens ‘caemento’ te typen zonder dat je autocorrect er ‘cement’ van maakt.

Soms zijn de dingen meant to be. En dat bleek bij mij zo te zijn.


5u30. De wekker gaat. Ik maak me klaar, stap in de camionette, en rijd naar de klant. Radio 1 staat op en de ideeën razen door m'n hoofd. Welke hulp heeft de klant vandaag nodig? Ik ben klaar om een onvergetelijke ervaring van vakkundige ambacht en persoonlijk advies te bezorgen.


Je kan bij mij terecht voor de perfecte plaatsing van tegels en microcement van je binnenruimtes. Alle vloeren. Alle wanden. Steeds met een persoonlijke topservice en naadloze afwerkingsgraad. Zodat je – zonder het zelf misschien te weten – meteen het verschil merkt in jouw ruimte.


Was het altijd uitgestippeld om van betegelde ruimtes mijn vak te maken? Nee. Ik ben er als het ware ingerold. Met een diploma als programmeur op zak ging ik 3 weken bij mijn pa als jobstudent in het verlof werken. De moeheid kroop in het lijf, maar de voldaanheid des te meer. En ik besefte: dit is het. Mijn vak. Na een grondige herscholing tot professioneel vloerder was Gaemento geboren. En na meer dan 15 jaar ervaring en vele opleidingen in het buitenland om geavanceerde en innovatieve technieken onder de knie te krijgen, voel ik diezelfde passie nog steeds.

Meant to be? Jazeker.

Over Gaemento: Over mij

Benieuwd naar onze gloednieuwe cataloog boordevol inspiratie en projecten? 

Cataloog

Stuur ons via mail je contactgegevens door en de brochure komt snel jouw richting uit. 

Brochure cover_edited.jpg
Over Gaemento: Nieuws
bottom of page